Over mij

Mijn naam is Margaretha van der Meer

1F5A4819

De stroom van veranderingen in de wereld lijkt steeds sneller te gaan. Het is een tijd van verandering; een tijd van crisis en het ontdekken van nieuwe mogelijkheden. Dit is een tijd van het verwerven van kennis en wijsheid; wijsheid is zien wat je niet geleerd kan worden.

Wijsheid is een gevoel dat ons helpt om onderscheid te maken tussen wat werkelijk belangrijk is en wat niet. Wijsheid vertelt wat er in een situatie wordt verlangd en wordt direct waargenomen. Wijsheid houdt altijd verband met handelen. De gevoelens komen uit zichzelf.

Doordat ik jaren geleden besmet ben geraakt door de Borrelia burgdorferi (ziekte van Lyme) brak er voor mij een lange zoektocht aan. Ik ben bij verschillende artsen geweest en had heel veel klachten, maar niemand kon mij helpen. In die tijden is er toch die wijsheid dat je innerlijk weet dat het anders moet en dat het anders kan!

Dit proces kost allemaal heel veel energie en is niet met een pen te beschrijven, maar er is iets dat je op de been houdt; het innerlijke weten. Na een lange zoektocht kwam ik uit bij de Complementaire Zorg, en geloof me; dat is een verademing. Hier wordt er naar je geluisterd en op een holistische manier naar je gekeken.

Ik kan nu zeggen dat ik geen Lyme meer heb. Door deze ervaring ben ik weer begonnen met studeren. Mensen hebben recht op methodes en therapieën die door ervaring en resultaten hun werkbaarheid hebben bewezen in de Complementaire Zorg! Het gaat tenslotte om de kwaliteit van het leven.