Contact

Cliëntenstop

Om de kwaliteit van de ondersteuning aan bestaande cliënten te waarborgen, is er helaas geen ruimte voor nieuwe cliënten bij De Innerlijke Bron. Het is voor mij essentieel om prioriteit te geven aan het welzijn van mijn huidige cliënten.

Openingstijden

De praktijk is geopend op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Op dinsdag, woensdag en donderdag is er een telefonisch spreekuur van 13.30 tot 14.00 uur. Afspraken kunnen tot 24 uur voor de afgesproken datum kosteloos geannuleerd worden.

In de periode van 27 april tot en met 5 maart 2024 houd ik voorjaarsvakantie. In deze periode ben ik zowel per mail als telefonisch niet bereikbaar.

Behandelingsovereenkomst

Voor het eerste consult is het nodig om een behandelingsovereenkomst in te vullen. Klik hier om het desbetreffende word-document te downloaden en verstuur het bestand na het invullen naar deahorn@gmail.com. U dient zelf een kopie te bewaren.

Contactformulier

Heeft u interesse of vragen? Neem dan gerust contact op. Dat kan door het onderstaande contactformulier in te vullen.

Locatie

De praktijk zit in het centrum van het Friese dorp Akkrum en is goed bereikbaar met de auto. Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt.

Met de trein is het vanaf station Akkrum nog een vijftal minuten lopen. Met de bus (lijn 28) kunt u uitstappen bij halte Tsjerkebreed en is het nog maar een minuutje lopen.

Algemeen

De Innerlijke Bron
Praktijk voor Natuurgeneeskunde en Energetische (Eclectische) therapie

Margaretha van der Meer
Kanadeeskestrjitte 8
8491 BD Akkrum

T: 0566-651326
E: deahorn@gmail.com
W: deinnerlijkebron.com

VBAG-licentie: 2.090507A
RBCZ-registratie: 911670R
KvK-nummer: 01079707
BTW-id: NL001189879B59

Medicas Incassojuristen: Betalingsvoorwaarden

Ik neem de privacy van mijn cliënten en websitebezoekers heel serieus. De persoonlijke gegevens zal ik nooit aan derden doorgeven of verkopen. Ik verwerk persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze door u aan mij zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet.

De persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor de gegevens zijn verzameld. De gegevens worden enkel bewaard om contact op te kunnen nemen met geïnteresseerden en om cliënten te kunnen behandelen. Deze site gebruikt alleen functionele cookies om de website naar behoren te laten werken. Er worden geen analytische cookies gebruikt.

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te laten verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar deahorn@gmail.com.

Ik neem de bescherming van uw gegevens serieus en neem passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als uw het idee heeft dat uw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, neem dan eveneens contact op via deahorn@gmail.com.

De auteursrechten op deze website berusten bij de eigenaar van de website, tenzij anders aangegeven. Het is toegestaan de inhoud voor persoonlijk gebruik te downloaden of te printen. Het is uitdrukkelijk niet toegestaan (een gedeelte of gedeeltes van) de inhoud voor andere doeleinden te gebruiken en in het bijzonder niet voor commerciële exploitatie. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de website of de inhoud daarvan kan een inbreuk opleveren op intellectuele eigendomsrechten en/of in strijd zijn met wet- en regelgeving op onder meer het gebied van privacy.

De inhoud op deze website is van algemene informatieve aard. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. U bepaalt zelf de waarde van de informatie voor uw eigen situatie. U blijft zelf verantwoordelijk voor de acties die u onderneemt of laat aangaande uw gezondheid. We raden overigens vrijblijvend aan om een huisarts te raadplegen als u informatie en advies wilt hebben aangaande uw specifieke situatie. De eigenaar van deze website aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige schade die zou kunnen voortkomen uit het gebruik van informatie, links of richtlijnen op deze website.

Deze website bevat hyperlinks naar websites van derden, waarover de eigenaar van deze website geen zeggenschap heeft en er derhalve niet voor in kan staan dat de inhoud van deze websites juist, volledig en actueel is. De eigenaar van deze website is niet aansprakelijk voor welke schade dan ook, direct of indirect, die op enige wijze is ontstaan of voortvloeit uit: het gebruik van de website/webpagina en de inhoud, of de wijziging of de niet beschikbaarheid van de website en de inhoud; het gebruik van hyperlinks naar websites van derden en de inhoud, of de niet beschikbaarheid van de hyperlinks.